Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11213

Vacature: Planner voor SMT Netherlands in Nieuwkuijk

VACATURENR bv-11213 (14-06-2017)

Vacature: Planner voor SMT Netherlands in Nieuwkuijk

SMT is een toonaangevend fullservice-distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction-equipment, material-handling en recycling-equipment in de Benelux. SMT biedt integrale, fullservice-oplossingen met de verkoop en verhuur van machines, onderhoud en reparatie en de verkoop van onderdelen. SMT heeft de distributierechten van gerenommeerde merken. In de Benelux zijn dat Volvo Construction Equipment, Sennebogen Green Line en Holms. SMT Benelux is onderdeel van SMT Group, gevestigd in België en actief in ruim 25 landen, voornamelijk in Noord- en Centraal-Afrika en de Benelux.

Ter uitbreiding van ons serviceteam in Nieuwkuijk zijn wij op zoek naar een:

PLANNER

fulltime

De functie
Je realiseert en waarborgt excellente service in een professioneel team met een groep Servicemonteurs, een Werkvoorbereider en een Service Coördinator voor jouw eigen regio. In het servicetraject ben jij als Planner verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke planning van medewerkers en activiteiten. De kwaliteit van het servicewerk, de aflevering van machines en de relatie met klanten staan hierin altijd voorop.

Kernactiviteiten zijn naast het plannen onder andere het verwerken van bijbehorende administratie, klanten te ontzorgen door proactief na te bellen en uitgevoerde werkzaamheden controleren. Werken als Planner betekent snel kunnen schakelen tussen klanten en collega’s over onderhoud, reparatie en storingen aan machines. Je rapporteert aan de Service Coördinator en draait mee in het rooster van de 24/7 storingsdienst.

Achtergrond:
 • Je hebt een mbo+ niveau, bij voorkeur in een technische richting.
 • Je hebt ervaring in soortgelijke functie.

Wat verwachten we verder van jou?
 • Je bent kwaliteits- en doelgericht.
 • Je bent klantgericht en flexibel.
 • Je bent analytisch en communicatief sterk.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Dit is wat wij bieden:
 • Goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een baan vol uitdaging en flexibiliteit!
 • Doorlopende opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Werken in de grondverzet met de mooie en sterke merken Volvo en Sennebogen.

Informatie en sollicitatie
Ben jij de servicegerichte planner die wij zoeken? Solliciteer snel via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Alexander de Vries, Manager HR a.i. op telefoonnummer +31 6 10 44 70 30 of (0527) 636 554 of jobs.nl@smt.network. Kijk op www.smt.network/nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren