Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11214

Vacature: Service Field Technician voor SMT Netherlands in Tilburg

VACATURENR bv-11214 (14-06-2017)

Vacature: Service Field Technician voor SMT Netherlands in Tilburg

SMT is een toonaangevend fullservice-distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction-equipment, material-handling en recycling-equipment in de Benelux. SMT biedt integrale, fullservice-oplossingen met de verkoop en verhuur van machines, onderhoud en reparatie en de verkoop van onderdelen. SMT heeft de distributierechten van gerenommeerde merken. In de Benelux zijn dat Volvo Construction Equipment, Sennebogen Green Line en Holms. SMT Benelux is onderdeel van SMT Group, gevestigd in België en actief in ruim 25 landen, voornamelijk in Noord- en Centraal-Afrika en de Benelux.

Wil jij werken met een grote diversiteit aan Volvo en Sennebogen machines! Kom dan werken als:

SERVICE FIELD TECHNICIAN

Noord-Brabant

Als ambassadeur van de organisatie, met jouw kennis van de nieuwste technieken en toepassingen, bied jij onze klant een complete oplossing. Klanttevredenheid staat bij ons voorop! Wij investeren dan ook graag samen met jou in je kennis en ervaring, waardoor je je werk op een hoog niveau kunt uitvoeren.

Zo ziet je werkdag eruit!
Met de tablet in je hand stap je ‘s ochtends in je volledig ingerichte servicebus. Je activeert je tablet, die tevens als navigatie fungeert. De klus staat voor je ingepland in een modern planningsysteem en geeft jou alle beschikbare opdrachtspecificaties. Je servicebus is afgelopen nacht bevoorraad, dus je kunt gelijk vanuit huis naar de klant. Bij de klant stel je jezelf voor en inventariseer je wat de uitdaging is.

Buitenklussen kunnen variëren van een onderhoudsbeurt tot en met storing zoeken. Reparaties worden uitgevoerd vanaf de aandrijflijn tot en met het emissiesysteem van de motor. Dus uitdaging genoeg! Met de tablet meet je de machine door en met behulp van uitgebreide uitleesapparatuur stuur je je jezelf naar de oplossing. Theoretisch is de storing gevonden, nu de praktijk nog! De onderdelen liggen in je bus, dus je kunt gelijk aan de slag. Mocht je even willen sparren, dan staat er een team met specialisten voor je klaar. Is de storing opgelost, dan staat de volgende klus op je te wachten.

Dit is wat je doet:
 • Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte servicebus.
 • Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service- en onderhoudsopdrachten.
 • Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren-technisch vlak uitgedaagd.
 • Je lost complexe storingen op.

Dit is wat wij vragen:
 • Jij hebt een mbo-diploma, bijv. werktuigbouwkunde, motorvoertuigentechniek, mobiele werktuigen, bedrijfsautotechnicus, landbouwmechanisatie of vrachtwagenmonteur.
 • Elektrotechnische en hydraulische schema’s kun je lezen.
 • Je hebt kennis van onze of vergelijkbare grondverzetmachines.
 • Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid om storingsdiensten te draaien (24/7).
 • Je hebt goede contactuele vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Dit is wat wij bieden:
 • Goed salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een baan vol uitdaging en flexibiliteit!
 • Een tablet met een modern planningsysteem en een volledig uitgeruste servicebus.
 • Doorlopende opleidings- en trainingsmogelijkheden.
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Werken in de grondverzet met de mooie en sterke merken Volvo en Sennebogen.

Informatie en sollicitatie:
Ben jij geïnteresseerd in deze veelzijdige functie? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan de HR afdeling op telefoonnummer 0527-636521 of mail naar jobs.nl@smt.network. Kijk op www.smt.network/nl voor meer informatie over onze organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren