Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11219

Vacature: Partime Teamleider Restaurant voor De Keuken van Limburg in Eindhoven

VACATURENR bv-11219 (16-06-2017)

Het bedrijf:
Elke dag kookt, bakt en braadt de Keuken van Limburg B.V. duizenden maaltijden voor evenzoveel (vaak kwetsbare) mensen. Elke dag maken we die maaltijden met plezier, vers en gewoon erg lekker. Elke dag doen we dat met onze enthousiaste keukenbrigade en onze vakmensen op disciplines als inkoop en distributie.

De functie:

WE ZOEKEN EEN TEAMLEIDER RESTAURANT (V/M),

24 uur, te Eindhoven.

In deze functie ben je teamleider op één van onze klantlocaties; een residentie waar wij iedere dag de avondmaaltijd verzorgen. Samen met je team van draag je ervoor zorg dat de klanten iedere avond opnieuw een perfecte ervaring hebben. Om dit te bereiken coördineer je het hele proces tot in de puntjes. Je fungeert als aanspreekpunt voor bewoners, zorg en residentiemanagement. Je bent verantwoordelijk voor inkoop, bereiding, bediening, administratie en personeelsplanning en rapporteert op afstand aan de operationeel manager.

Wie zoeken wij?
Voor deze functie heb je een opleidingsachtergrond in de horeca op MBO-niveau, bijvoorbeeld middelbare hotelschool. Omdat je sterk in je schoenen staat en verantwoordelijkheidsgevoel hebt, kun je je eigen locatie runnen. Je hebt een servicegerichte instelling, staat altijd voor de klant klaar en bent communicatief vaardig. Het is een pre als je ervaring hebt met clientèle in de zorgsector. Je motiveert je team van nature en werkt zelf hard mee. Voedselveiligheid zit daarbij in jouw bloed. Daarnaast ben je commercieel sterk, denk je mee met de klant en ben je in staat om je operatie door te ontwikkelen. Je handelt daarbij kostenbewust en resultaatgericht.

Wat bieden wij?
Je komt in een jong bedrijf, vol gezonde werklust en gedreven tot innovatie. De werktijden zijn in de avonduren en flexibel te verdelen over de week, bijvoorbeeld 2 x van 14.00 tot 20.00 en 3 x van 16.00 tot 20.00. Naast een leuke job bieden wij een goed salaris, 8% vakantietoeslag en (op basis van 40 uur) 13 ADV-dagen en 25 vakantiedagen.

Interesse?
Stuur jouw sollicitatie met c.v. snel naar cees.hoefs@dekvl.nl

Omdat wij de werving in eigen beheer doen, wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

E-mail  cees.hoefs@dekvl.nl
Meer info  www.dekvl.nl