Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11220

Vacature: Parttime Sales Vertegenwoordiger Zorg voor De Keuken van Limburg in Zuidoost Nederland

VACATURENR bv-11220 (16-06-2017)

Het bedrijf:
Elke dag kookt, bakt en braadt de Keuken van Limburg duizenden maaltijden voor evenzoveel (vaak kwetsbare) mensen. Elke dag maken we die maaltijden met plezier, vers en gewoon erg lekker. Elke dag doen we dat met onze enthousiaste keukenbrigade en onze vakmensen op disciplines als sales, inkoop en distributie.

De functie:

WE ZOEKEN EEN PARTTIME SALES VERTEGENWOORDIGER ZORG (V/M), 24 UUR, TE ZUIDOOST NEDERLAND.

In deze functie ga je voor een nieuw, innovatief voedingsproduct voor de zorg klanten acquireren. In eerste instantie richt je je op de regio’s Zuid-Oost Brabant en Limburg, maar na verloop van tijd breid je je werkgebied uit naar de rest van Nederland. Je werk bestaat hoofdzakelijk uit het face to face bezoeken van prospects in de zorgsector. Met jouw inhoudelijke kennis van zorg en voeding ben je sparringpartner voor (potentiele) klanten. Deze functie biedt je de mogelijkheid een belangrijke bijdrage te leveren aan de marktintroductie van een nieuw product. Met jouw commerciële drive weet je daar een enorm succes van te maken. Je rapporteert aan de Business Development manager.

Wie zoeken wij?
Om in deze functie succesvol te zijn ben je allereerst aantoonbaar commercieel sterk. Je ziet kansen in de markt, bent ondernemend en krijgt energie van koude acquisitie. Je bent een doorzetter. Daarnaast ben je iemand van de inhoud. Je wilt met jouw product echt meerwaarde creëren voor je klant en zet dit graag kracht bij met inhoudelijke argumenten. De zorgsector ken je goed; misschien ben je er wel werkzaam geweest. Het is daarnaast een pre als je affiniteit hebt met voeding. Je hebt een HBO-opleidingsniveau in één van de genoemde richtingen (bijv. commerciële economie/ hogere hotelschool/ verpleging/ logopedie/ diëtetiek). Je bent integer en komt beloftes na. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en communiceert gemakkelijk op alle niveaus. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Oostelijk Brabant of Noord Limburg. Tot slot beschik je over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Je komt in een jong bedrijf, vol gezonde werklust en gedreven tot innovatie. Je bepaalt je eigen agenda. We starten met een inwerkperiode en bieden goede marketingondersteuning. Naast een leuke job bieden we een goed salaris, 8% vakantietoeslag en (op basis van 40 uur) 13 ADV-dagen en 25 vakantiedagen, tablet, telefoon en mobiliteit. Interesse? Stuur jouw CV met motivatie snel naar hugo.wals@dekvl.nl(Business Development manager).

Omdat wij de werving in eigen beheer doen, wordt acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs gesteld.

E-mail  hugo.wals@dekvl.nl
Meer info  www.dekvl.nl