Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11224

Vacature: Operations Manager in Eindhoven via WinKracht HR

VACATURENR bv-11224 (19-06-2017)

OPERATIONS MANAGER


Wil jij in een gezond en dynamisch bedrijf verantwoordelijk worden voor het aansturen van de gehele operatie en daarbij oog te hebben voor zowel de afgesproken doelstellingen als de behoefte van medewerkers? Vind je het fijn om veel verantwoordelijkheid te dragen, een grote groep mensen van diverse afdelingen aan te sturen en om zaken goed te organiseren en te borgen met oog op de lange termijn? Dan nodig ik je uit om dit profiel verder te lezen.

Deze ambitieuze Nederlandse hightech verpakkingsspecialist uit Eindhoven is een gezond en dynamisch bedrijf met een grote klantenkring. Kandidaten die wij eerder bij dit bedrijf geplaatst hebben werken er allemaal nog. Sommige dus al jaren en nog steeds met plezier!

Als operations manager stuur je direct 9 teamleiders aan van verschillende afdelingen (onder andere de afdeling inkoop, werkvoorbereiding, de gehele productie en de afdeling logistiek). Indirect ben je verantwoordelijk voor ca. 130 medewerkers (van ongeschoold tot en met HBO niveau). Samen met hen geef je de hele operatie professioneel, vakkundig en op een plezierige wijze vorm. Medewerkers kunnen je vertrouwen, jouw positieve energie werkt aanstekelijk en je krijgt zaken voor elkaar omdat jij geeft en dus ook terugkrijgt van je medewerkers. Jij bent de People Manager voor de vestiging in Nederland, standplaats Eindhoven met de diverse locaties. Door kansen te zien, goed te organiseren en borgen en een goede helikopterview weet jij succes te boeken in een hectische omgeving. Jij komt na wat je afspreekt.

Samengevat voldoet de kandidaat die wij zoeken aan onderstaande selectiecriteria:
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een productie- en of logistieke omgeving en bedrijfskundig inzicht een must;
  • Ervaring als manager is vereist (coachend leiding kunnen geven dus ook);
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift is een vereiste, beheersing van Duits in woord en geschrift is een pré.
  • Resultaatgericht kunnen werken en u hebt het vermogen en het inzicht om op afstand en overstijgend te kijken naar het bedrijf en de diverse processen (helikopterview).

Uiteraard krijg je een marktconform salaris (€ 4000 tot max. € 5750) en zijn ook de overige arbeidsvoorwaarden goed.

Spreekt jou het aan om binnen een groeiend, gezond bedrijf mee te ondernemen en pas je binnen het profiel? Stuur dan je sollicitatie met CV voor 10 juli 2017 naar Joyce van den Hoven (Joyce@winkrachthr.nl). Je krijgt snel een reactie. Voor vragen kun je ook bellen naar Joyce,
06-1413 0900. Een assessment maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

E-mail  Joyce@winkrachthr.nl