Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11496

Vacature: Business Unit Directeur voor ZND in Valkenswaard

VACATURENR bv-11496 (29-09-2017)

Vacature: Business Unit Directeur voor ZND in Valkenswaard

Onze opdrachtgever, ZND NL heeft een wereldwijde reputatie als marktleider en is de grootste producent van bouw- en dranghekken in Europa.
Dankzij de 50 jarige ervaring is de naam ZND in heel Europa synoniem voor de productie van koudgetrokken draad, gepuntlaste netten en natuurlijk bouwhekken. Binnen de groep wordt thans per jaar meer dan 150.000 ton walsdraad en gegalvaniseerde draad verwerkt. Er werken meer dan 300 personen op de productielocatie's in Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De productie van bouw- en dranghekken zal ter versteviging van de marktpositie vanaf maart tevens in Nederland gestalte gaan krijgen. Namens ZND NL zijn wij op zoek naar een

BUSINESS UNIT DIRECTEUR

Gedreven ondernemer met focus op sales en organisatie

Uw uitdaging
Voor ZND Nederland wordt een commerciële ondernemer gezocht die van scratch af aan de organisatie voor Nederland gaat opzetten.
U stelt een businessplan op en zet op zowel strategisch als tactisch niveau de lijnen uit. Reeds voordat de productie in Nederland operationeel is bent u in de markt commercieel actief. U bent resultaatverantwoordelijk voor de hele organisatie en dient naast de fabriek als zodanig, de back-/frontoffice in te richten om te komen tot een succesvolle organisatie. Naast het opstarten van ZND NL dient ook de verkoop via e-commerce een belangrijke plek te krijgen en derhalve gestructureerd opgezet te worden. U rapporteert rechtstreeks aan de CEO en heeft een zelfstandige functie.

Uw profiel
U heeft reeds eerder aantoonbaar goede commerciële resultaten behaald, beschikt over een goed gevoel voor verhoudingen en weet op basis van vakmanschap, een heldere visie op commercieel management en grote inzet en gedrevenheid snel het vertrouwen van de omgeving te winnen. Visie, inzicht, individuele aandacht voor mensen en doelgerichtheid gaan hand in hand. Groei is een belangrijk doel, maar de kwaliteit van de dienstverlening mag niet uit het oog verloren worden.
U bent zeer klantgericht, kunt omgaan met problemen en weerstanden, maar gaat daarbij confrontaties niet uit de weg. U bent in staat op zelfstandige wijze de nieuw op te starten organisatie vorm te geven.
U heeft beschikt over commerciële en leidinggevende ervaring in een vergelijkbare omgeving en heeft affiniteit met techniek. Voorts beschikt u over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, heeft goede organisatorische vaardigheden en een uitstekend analytisch vermogen. Kernwoorden tot slot die u typeren zijn: drive, pro-actief, hands-on, resultaatgericht, vasthoudend en flexibel.

Het aanbod
ZND biedt een unieke en uitdagende omgeving waarin hard wordt gewerkt aan het realiseren van de groeidoelstellingen van de organisatie. Vanuit deze positie kunt u een belangrijke rol vervullen in het optimaal realiseren van deze doelstelling. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bestaat de mogelijkheid te kunnen participeren.

Reageren
Hebben wij uw belangstelling gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit te reageren. Voor verdere vragen over deze positie kunt u zich wenden tot Luc Theunissen (bereikbaar via 06-29085279) of Eveline Nelissen (bereikbaar via 06-55154554) dan wel via het centrale nummer van Equipe 043-3299955. Voor meer gedetailleerde informatie en om direct te solliciteren verwijzen wij u naar www.equipe-bv.nl. U treft de vacature onder nummer 7596

Solliciteren
Meer info  www.equipe-bv.nl