Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11508

Vacature: Accountmanager-Automaterialen voor Heijl Automotive in Uden

VACATURENR bv-11508 (06-10-2017)

Vacature: Accountmanager-Automaterialen voor Heijl Automotive in Uden

Heijl automotive is onderdeel van Sator, maar opereert vanuit haar eigen werknaam. met vestigingen in Beek en Donk, Schijndel, s’ Hertogenbosch, Uden en Oss is al jaren een begrip in de autobranche. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

ACCOUNTMANAGER M/V

Fulltime

Wat ga je doen?
Als accountmanager voor de vestiging help jij ons te groeien door goed te luisteren naar de behoefte van onze klanten. Je gaat grondig te werk, besteedt de juiste aandacht aan jouw klanten en maakt voor ieder van hen een plan voor optimaal rendement. Daarnaast heb jij je voelsprieten uitstaan in de markt en speur je altijd naar nieuwe klanten. Jij bepaalt hierin jouw eigen pad, maar als schakel tussen de vestiging en de klanten, werk je nauw samen met de bedrijfsleider, de telefonische verkoop binnendienst, de vestiging medewerkers en de andere accountmanagers.

Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren:
 • Verbeteren van de afzet van bestaande klanten en het vinden en binden van nieuwe klanten
 • Adviseren, informeren en onderhandelen van klanten, prospects en relaties over automaterialen, banden, vloeistoffen, equipment, gereedschappen en accessoires.
 • Het opstellen van rapportages en het bewaken en behouden van bestaande klanten
 • Het bijwonen van productpresentaties om inhoudelijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de markt

Wie is onze ideale kandidaat?
Voor deze functie van accountmanager zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen en een commercieel adviserende aanpak. Tegelijkertijd bekijk je de wereld met een commerciële blik en heb je de belangen van Heijl Automotive scherp op je netvlies. Daardoor zoek je altijd naar een win-win situatie. Kansen signaleer je en maak je bespreekbaar, ook als het gaat om toekomstige ontwikkelingen in de automotive. Dankzij jouw goede communicatieve vaardigheden ben je een goede gesprekspartner voor de klant.

Daarnaast beschik jij over:
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een buitendienstfunctie;
 • Minimaal een Mbo-opleiding in een commerciële richting;
 • De volgende kenmerken:goede communucatieve eigenschappen, passie voor en kennis van automotive, ondernemend, klantgericht(heid), groot oplossend vermogen, overtuigend, rijbewijs B.

Wat bieden wij:
Heijl Automotive is een groothandelsketen in automaterialen, banden, vloeistoffen, equipment, gereedschappen en accessoires.
Wij beleveren onze relaties secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie.

In die dynamiek vind je bij ons:
 • Een zelfstandige functie, veel vrijheid en de kans om zelf de markt en jouw klanten te analyseren en uit te bouwen
 • Onderscheidende acties en concepten waarmee we de klant binden
 • Een grote diversiteit aan klanten met veel verschillende uitdagingen
 • Een salaris dat past bij de zwaarte van jouw functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Doorgroeimogelijkheden en de kans om je te ontwikkelen door opleidingen en trainingen

Solliciteren
Ben je op zoek naar een baan bij de markleider in de automotive waarin je de basis kunt vormen voor onze klanten en waarbij je rapporteert aan de regiomanager? Laat deze kans dan niet aan je neus voorbijgaan! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website

Solliciteren