Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11513

Vacature: Junior Business Controller voor In Person / Sherpa in Venlo

VACATURENR bv-11513 (11-10-2017)

JUNIOR BUSINESS CONTROLLER IN PERSON / SHERPA

Wij zijn In Person. En we hebben versterking nodig, namelijk een Junior Business Controller voor Sherpa met standplaats in Venlo.

In Person is één van de FlexTopGroeiers in de jaarlijkse Omzetranglijst van Flexmarkt en groeide in 2015 niet alleen met 61,7%, maar kreeg er vooral schitterende klanten bij en hielp nog meer uitzendkrachten aan werk. Onderdeel van deze groei is de samenwerking met Sherpa. In Person (Sherpa) werkt samen met de mooiste merken (PostNL, DHL, Apollo Vredestein, RAI, A-ware, Geodis en Timberland) en regionale en lokale grootheden.

We zullen straks nog wat preciezer vertellen wat je gaat doen en wat we van je verwachten, maar het lijkt ons goed te beginnen met waarom In Person? Want je hebt nu ongetwijfeld ook al een leuke baan. Dit zijn voor ons de drie belangrijkste redenen, in willekeurige volgorde:
1. Bij In Person werk je niet, dat bén je.
2. Bij In Person werk je samen met de mooiste klanten van Nederland.
3. Je kan het verschil maken in onze groei. Je krijgt de ruimte om samen een super succesvolle In Person te maken.

Wat realiseer jij?
Ondersteunen van het management in het sturen van de business, het bereiken van (financiële) resultaten én de business voorzien van input en advies, gebaseerd op bedrijfseconomische analyses en calculaties, met behulp waarvan (strategische) besluiten genomen kunnen worden.
  • Samenstellen, beschikbaar maken, onderhouden en visualiseren van relevante sturingsinformatie voor het management waaronder gestandaardiseerde en gevalideerde periodieke rapportages.
  • Verrichten van financiële analyses en op basis van deze analyses het voorstellen en implementeren van verbeteringen.
  • Levert bijdrage aan het opstellen van de groepsjaarrekening.
  • Maken en bewaken van liquiditeitsprognoses.
  • Levert bijdrage aan het opstellen van de jaarlijkse begroting en rolling forecast én het bewaken hiervan.
  • Sparringpartner voor de Directie en de rest van de organisatie.
  • Maakt onderdeel uit van Operationeel Managementteam.
  • Deelname aan Business Control projecten (waaronder tendertrajecten).
  • Biedt ondersteuning bij de financiële administratie.

Wat verwachten we van jou?
Dan komen we bij ons onvermijdelijke verlanglijstje: Jij bent super nauwkeurig en weet precies wanneer je die eigenschap moet inzetten. Jij houdt van cijfers. Jij verslindt financiële rapportages alsof je een goed boek leest. In één oogopslag vallen bijzonderheden jou op. Jij bent herkenbaar door: jouw heldere manier van communiceren en jouw resultaatgerichtheid, jij bent pragmatisch, jij kan prima plannen en organiseren, jij maakt het onmogelijke waar.

Verder heb je een afgeronde HBO/WO opleiding, afstudeerrichting Finance/Accountancy. Minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie, bij voorkeur op de controle-afdeling bij een accountantskantoor. En hebt briljante kennis en ervaring met Excel en rapportagetools. Als laatste is het voor deze functie van belang dat je de Engelse taal in woord en schrift zeer goed beheerst.

Wat bieden wij?
Bij In Person (Sherpa) geloven we niet zo in hiërarchie en ingewikkelde managementlagen. Maar we geloven wel dat er mensen nodig zijn die zorgen dat alles soepel loopt en aanspreekpunt zijn, zeker nu we steeds groter worden. Daarom zoeken we iemand die weet wat er leeft binnen de financiële branche, makkelijk samenwerkt met veel, heel veel mensen, snel ziet hoe dingen beter kunnen en energie krijgt van hectiek en enthousiaste collega’s. Wij bieden uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

Hopelijk zitten er een of meerdere punten bij waar jij net zo enthousiast van wordt als wij! Je mag je motivatie en Cv mailen naar; Frank Wolters (frank.wolters@sherpaforce.com)

E-mail  frank.wolters@sherpaforce.com
Meer info  www.sherpaforce.com