Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11514

Vacature: Vestigingsmanager voor ProfCore in Nijmegen

VACATURENR bv-11514 (11-10-2017)

Vacature: Vestigingsmanager voor ProfCore in Nijmegen

Nieuw te openen vestiging van ProfCore in omgeving Nijmegen zoekt People Manager

ProfCore is een solide organisatie, jong van geest en heeft volop plannen voor de toekomst. ProfCore levert vakmensen en is specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches: van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. Vanuit Limburg, Brabant, Gelderland, en ook Duitsland biedt ProfCore flexibele arbeid en daarnaast het specialisme om gehele processen te ondersteunen of over te nemen. ProfCore is uniek in haar branche. Onze vakmensen zijn in dienst van ProfCore. Opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid en voordelen die dat oplevert. ProfCore is afgelopen jaren sterk gegroeid en zal op korte termijn een nieuwe vestiging openen in Nijmegen. Voor deze vestiging is ProfCore op korte termijn op zoek naar een

VESTIGINGSMANAGER

People Manager die inspireert en motiveert


In deze functie bouw je de nieuwe vestiging – vanaf het begin – zelf op. Dit start met het opbouwen van je klanten, netwerk, een team van medewerkers én een eigen team. Je signaleert en benut kansen, sluit slimme deals en bouwt zo - samen met je team - een netwerk van nieuwe klanten en medewerkers op. Je realiseert groeicijfers, een optimaal financieel rendement en verstevigt de marktpositie in de regio Nijmegen. Verdere verantwoordelijkheden zijn het opstellen van een realistisch sales plan en budget, het inspireren en motiveren van een team medewerkers en het toezien op de geleverde kwaliteit van diensten. Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten van jouw vestiging en rapporteert direct aan de Algemeen Directeur.

Wie ben jij?
Gevraagd wordt een authentieke, commerciële leider met daadkracht, energie, inspirerend vermogen, hands-on mentaliteit en een gezonde dosis humor. Het functieprofiel:
  • Een commerciële opleiding op minimaal HBO/Bachelor niveau zoals bedrijfskunde, business management of commerciële economie;
  • Ervaring in het pionieren en affiniteit met acquisitie binnen de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur binnen de arbeidsbemiddelingsbranche;
  • Minimaal twee jaar aantoonbare ervaring in de B2B verkoop, een track record in complexe sales trajecten en ervaring in het leiding geven aan Teams;
  • Een relevant en actief netwerk in de industriële en logistieke sector in Nijmegen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt ProfCore jou?

ProfCore biedt een uitdagende en veelzijdige functie bij een dynamische en groeiende organisatie. Een brede managementfunctie waarin ondernemen, sales en medewerkers sleutelwoorden zijn. Verder kent ProfCore een positieve en energieke werksfeer in haar organisatie en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Herken je jezelf in bovenstaande èn de volgende typering van ‘t ProfCore DNA?
Oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Solliciteer dan via solliciteren@profcore.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Ivo Schils, Commercieel directeur, 06–293 657 45. Zie ook www.profcore.nl en www.profcorewerkt.nl.

Meer info over ProfCore vind je ook op profcorewerkt.nl, profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!

Solliciteren
E-mail  solliciteren@profcore.nl
Meer info  www.profcorewerkt.nl