Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11518

Vacature: Basisarts met affiniteit voor ouderen voor Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-11518 (12-10-2017)

Vacature: Basisarts met affiniteit voor ouderen voor Land van Horne in Weert

BASISARTS MET AFFINITEIT VOOR OUDEREN

(een opleidingsplaats tot specialist ouderengeneeskunde behoort tot de mogelijkheden)


Stichting Land van Horne
Dienst Behandeling
Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 32 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: WO, NLQF 7-8


Mensen die de uitdagingen en vernieuwingen in de ouderenzorg aan willen gaan!

Functieomschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het multi-disciplinaire zorg- en behandelplan van de cliënten die aan jou worden toegewezen. Dit vereist dan ook dat je nauw samen kunt werken met huisartsen en specialisten, behandelaren, verpleegkundigen en verzorgenden. Je werkt stichtingsbreed.

Wij vragen
Je bent een arts met affiniteit om te werken in de verpleeghuiszorg. Je staat open voor de ontwikkelingen en kansen die er in de ouderenzorg liggen. Bezit je daarnaast het vermogen om zowel zelfstandig als in multidisciplinaire samenwerkingsverbanden efficiënt te werken en beschik je over goede communicatieve vaardigheden dan zouden wij het op prijs stellen als je solliciteert.

Dienstverband
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega's die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Het artsenteam bestaat uit 11 specialisten ouderengeneeskunde (SO), 1 basisarts en 2 tot 3 S.O’ s in opleiding. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om in opleiding te komen tot specialist ouderengeneeskunde. Op 01.09.2018 en 01.03.2019 komt er een opleidingsplek vrij. Je krijgt vooralsnog een arbeidsovereenkomst aangeboden voor bepaalde tijd, tot 1 september 2018.

Werktijden
in overleg.

Salaris
Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 65. Wij beschikken over aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Informatie Informatie kan ingewonnen worden bij André Meulendijks, teamleider/1e geneeskundige of Harrie Kuipers, specialist ouderengeneeskunde via de receptie van verpleeghuis St. Martinus, T (0495) 57 27 00.

Solliciteren

Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 17.263

Je kunt alleen solliciteren op deze vacature via: www.landvanhorne.nl. (sollicitaties die op een andere manier binnen komen worden verwezen naar onze website).
Na het klikken op de vacature zie je de volledige vacaturetekst. Via de link "solliciteren" kom je op de site "privacybeleid". Door het blokje Privacy Statement aan te vinken accepteer je dat jouw gegevens gebruikt mogen worden. Vervolgens staat onderaan uiterst rechts de link "solliciteren". Door hier op te klikken kom je bij het sollicitatieformulier terecht. Behalve dat je het sollicitatieformulier volledig moet invullen is het ook verplicht om je CV te uploaden. Het is dus belangrijk om te zorgen dat je dit bij de hand hebt.

Contactpersoon naam André Meulendijks en Harrie Kuipers
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 12/10/2017
Sluitingsdatum 20/12/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl