Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11606

Vacature: Manager Operations voor DH Industries in Son

VACATURENR bv-11606 (23-11-2017)


DH Industries BV (DHI) is een ervaren speler op het gebied van cryogene systemen en heeft vestigingen in Nederland, India en de USA. Onder de merknamen Stirling Cryogenics en CryoZone levert DHI zowel (hybride) cryogene systemen waarmee gassen zoals stikstof en zuurstof vloeibaar worden gemaakt als ook specifieke modules zoals cryofans en cryopompen.

DHI is gevestigd op het Science Park Eindhoven in Son. DHI is een dynamisch, technisch en innovatief bedrijf met een enthousiaste en resultaatgerichte cultuur. De communicatielijnen zijn kort en van de medewerkers wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht en de bereidheid om actief in (interdisciplinaire) teams te werken.

De cryogene systemen, waarvoor alle benodigde onderdelen worden ingekocht, worden geassembleerd en getest in Son. Samenwerking met leveranciers en de logistieke keten vormt daarmee de ruggengraat binnen de onderneming. Vanwege de beoogde groei en verdere professionalisering van de organisatie, zijn wij op zoek naar een fulltime Manager Operations.

MANAGER OPERATIONS


Functieomschrijving:
Samen met jouw team zorg je voor een efficiƫnte en effectieve supply chain organisatie waarmee je leveringsprestaties op het gebied van kwaliteit, levertijd en leveringsbetrouwbaarheid combineert met bedrijfseconomisch verantwoorde niveaus van kosten en werkkapitaal, overeenkomstig de bedrijfsdoelstellingen. Je stuurt de operationele afdelingen binnen DHI aan, te weten: Inkoop, Assemblage, Planning en Logistiek met in totaal ca. 10 medewerkers. Je levert een belangrijke bijdrage bij het samenstellen van het jaarlijkse Businessplan en ziet erop toe dat doelstellingen die betrekking hebben op de operationele afdelingen worden gehaald. Je signaleert afwijkingen en indien nodig onderneem je acties. Je maakt deel uit van het MT en rapporteert aan de Managing Director.

Functieprofiel:
Gezien de complexiteit en diversiteit van de functie wordt minimaal een afgeronde HBO-opleiding gevraagd, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde. Aantoonbare ervaring binnen Logistiek, Supply Chain Management, Materials Management en Projectmanagement is een must. Dit geldt ook voor ervaring binnen de maakindustrie, bij voorkeur productie of assemblage van kapitaalgoederen. Verder beschik je over een klantbewuste houding en gedrag, heb je een situationele stijl van leidinggeven, ben je pragmatisch en vertrouwd met veranderingsvraagstukken.

Aanbod:
DHI verwacht veel van haar mensen, maar biedt deze ook veel. Als Manager Operations heb je boeiend werk in een internationale organisatie, waar collegialiteit en een goede samenwerking de sfeer bepalen. Je wordt daarbij ondersteund in goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals je bij deze functie mag verwachten.

Reageren:
Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar: rohan.bruggink@schakelpunt.com

Voor meer informatie kun je bellen met Rohan Bruggink op +31(0)6-55831741. Ook kun je kijken op www.dh-industries.com

E-mail  rohan.bruggink@schakelpunt.com
Meer info  www.dh-industries.com