Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11644

Vacature: CNC-Draaier voor Typhoon Roertechniek in Raamsdonksveer

VACATURENR bv-11644 (13-12-2017)

Vacature: CNC-Draaier voor Typhoon Roertechniek in Raamsdonksveer

Typhoon Roertechniek B.V. zoekt per direct een

CNC-DRAAIER

een vakman/vakvrouw in hart en nieren

Jouw nieuwe functie
Bij Typhoon werk je in een klein team, uitsluitend in dagdienst en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je eigen producten vanaf jouw vaste machine. Het beoordelen, meten en borgen van kwaliteit moet voor jou een vanzelfsprekendheid zijn.

Jij beheert de Hyundai Kia SK250-MS CNC-machine met Fanuc manual guide besturing, aangedreven gereedschap en een subspil. Hierop werk je met verschillende materialen van messing tot roestvaststaal. Je produceert roerwerkonderdelen voor de machines die wij leveren. Aangezien Typhoon klantspecifieke machines maakt en hooguit met kleine series werkt, is jouw werk afwisselend. Wij gaan ervan uit dat jij als professional je werk zelf efficiënt in kan delen en dat je zelfstandig de machine met de juiste gereedschappen instelt en programmeert. Op basis van de tekening die door onze engineers wordt aangeleverd, ben jij verantwoordelijk vanaf het uit de voorraad nemen van het juiste materiaal tot aan de controle metingen van het uiteindelijke product. 


Jouw profiel
Gezien de zelfstandigheid en de kwaliteit die wij nastreven, zoeken wij naar een ervaren CNC-draaier. Je bent positief kritisch ingesteld en je denkt in termen van mogelijkheden en ontwikkeling. Je bent te beschrijven als kwaliteitsgericht en betrokken.

De kans
Typhoon biedt een dagdienst functie in een professionele, gezonde en groeiende organisatie. Je komt te werken in een team van betrokken collega’s. Typhoon heeft alles zelf in huis, van verkoop, engineering en productie tot onderhoud. Je bent daardoor een belangrijk onderdeel van het gehele proces en de kwaliteit die jij levert, bepaalt mede het succes van het bedrijf, het niveau van het eindproduct en daarmee de tevredenheid van de eindgebruiker. Typhoon biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform cao metaal & techniek, o.a. 25 vakantiedagen, 13 adv dagen en indien van toepassing extra leeftijdsgebonden dagen.

De organisatie
Typhoon Roertechniek B.V. is een toonaangevende speler in de ontwikkeling, verkoop en productie van meng- en roersystemen. Onze kernwaarden zijn specialisme, betrouwbaarheid en passie. Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij maken roerwerken van hoge kwaliteit met een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid. Onze systemen worden in de chemische, farmaceutische en levensmiddelenindustrie bij bekende bedrijven toegepast voor het mengen van vloeibare stoffen en producten. Typhoon is gevestigd in Raamsdonksveer.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je brief met CV via de 'Solliciteer' button. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Roderik Hol via telefoonnummer 0162- 522 122.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren