Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11802

Vacature: Anesthesiemedewerker en Sedatie Praktijk Specialist voor Laurentius in Roermond

VACATURENR bv-11802 (08-02-2018)

Wij zijn op zoek naar een

ANESTHESIEMEDEWERKER + SEDATIE PRAKTIJK SPECIALIST M/V

Vacaturenummer 18-026, 25 uur per week


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

De afdeling Anesthesie
De afdeling Anesthesie maakt onderdeel uit van de OK, waarbij de werkzaamheden worden verricht in 7 klinische operatiekamers en de Recovery afdeling. Er werken momenteel ongeveer 15 fte medewerkers op de afdeling. We kennen een 9-urige werkdag en er is een gunstige uitslaapregeling na de bereikbaarheidsdienst. Naast de werkzaamheden binnen de OK hebben we ook 2 sedatie praktijk specialisten.

De functie
Als anesthesiemedewerker assisteer je anesthesiologen tijdens operatieve behandelingen en onderzoeken. Je bereidt de anesthesieapparatuur voor, bewaakt lichaamsfuncties tijdens de operatie onder leiding van de anesthesioloog en treedt handelend op in acute situaties. Daarnaast ben je werkzaam als sedatie praktijk specialist, waarbij je je bezig houdt met sedatie bij onderzoeken en behandelingen. Je werkt nauw samen met o.a. de afdelingen MDL en Röntgen .

Wie zoeken we?
Het huidige team heeft versterking nodig van een enthousiaste collega die in het bezit is van een diploma anesthesiemedewerker. Daarbij ben je bij voorkeur een gediplomeerd sedatie praktijk specialist en heb je ervaring de functie van sps-er. Je bent een teamspeler en hebt oog voor een goede kwaliteit. Daarnaast ben je flexibel en ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken.

Wat bieden we jou?
Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar een goede werksfeer heerst en waar een zo hoog mogelijke kwaliteit wordt nagestreefd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, salariëring vindt plaats in FWG 55/60

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Monique Fonteijn, TL Anesthesie, telefoonnummer, 0475-382751
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382824.

Indien Laurentius met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast kunnen in overleg referenties worden opgevraagd bij de huidige of vorige werkgever.

Tot uiterlijk 19 februari 2018 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.

Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl