Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11869

Vacature: Financial Controller voor Wonen Limburg in Roermond

VACATURENR bv-11869 (05-03-2018)


FINANCIAL CONTROLLER (36 UUR)


Bij Wonen Limburg thuis
Wij geloven in de kracht van een dynamisch team, dat zich aanpast aan de omstandigheden. Jouw persoonlijke specialisme verrijkt je collega’s. En andersom, want onze kracht zit in optimaal samenwerken. Met 250 medewerkers en beheer over circa 29.000 woningen en maatschappelijk vastgoed, zijn we de grootste woningcorporatie van Limburg. Dat brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee, waar al onze medewerkers zich bewust van moeten zijn. Of je nu werkt in het Wonen Limburg Huis in Roermond of vanuit een van onze buurtwinkels verdeeld over de provincie. De mens staat bij ons altijd centraal en ons vastgoed is geen doel, maar een middel. Daarbij ligt de focus op onze primaire doelgroep: mensen die ondersteuning nodig hebben bij het voorzien in hun huisvesting. Wij streven naar een thuis voor iedereen, iets dat verder gaat dan alleen een dak boven je hoofd.

Een sterke businesspartner
Het team Financial Control is een onderdeel van de afdeling Financiën. Het team Financial Control zorgt voor een juiste, tijdige en betrouwbare verslaglegging. Zowel op financieel als op niet-financieel gebied. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten:
 • Je zorgt voor (maand)afsluitingen, maandrapportages en tertiaalrapportages.
 • Je stelt samen met de collega’s de jaarrekening en de meerjarenbegroting op en verricht analyses.
 • Je verricht scenario analyses en maakt financiële doorrekeningen.
 • Je zorgt voor de verslaggeving aan sectorinstituten.
 • Je onderhoudt contacten met de accountant en andere externe partijen.
 • Je stelt de juiste vragen en bent een proactieve, constructieve sparringpartner voor de organisatie.

En je hebt in ieder geval
 • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in een financiële richting.
 • Kennis van Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving (RJ) en het jaarrekeningrecht.
 • Kennis van fiscaliteit (vennootschapsbelasting, btw, loonheffing).
 • Systeemkennis; met name Excel is van belang. Daarnaast is kennis van SAP een pré.
 • Minimaal 5 jaar tot 8 jaar relevante werkervaring.
 • De beschikking over de sterk ontwikkelde competenties coördineren, zelfstandigheid, flexibiliteit, pro-activiteit, nauwkeurigheid, planmatig werken, analytisch vermogen en resultaatgerichtheid; kortom je bent zelforganiserend.
 • Een open communicatiestijl en je bent organisatiesensitief.
Daarnaast geldt ervaring en kennis van vastgoedinformatie in Financiële Meerjarenplanning (FMP) als een pre. Je bent bereid om je hierin verder als specialist te ontwikkelen. En je bent stressbestendig zodat je kunt omgaan met werkdruk en piekbelasting.

Standplaats
Je standplaats is ons Wonen Limburg Huis in Roermond.

Voor wat, hoort wat
In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De functiewaardering is gebaseerd op functieschaal I volgens de cao Woondiensten. Het salaris bedraagt maximaal € 4.167,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder zijn eigentijdse arbeidsvoorwaarden van toepassing en is er volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling.

Ben jij degene die we zoeken?
Heb jij interesse in deze functie en denk je op basis van het profiel geschikt te zijn? Dan kun je reageren tot en met 16 maart 2018 door je cv en motivatie te mailen naar vacatures@wonenlimburg.nl.

De eerste gesprekken zijn gepland op donderdag 29 maart tussen 12.30 en 17.00 uur. De tweede gesprekken zijn gepland op dinsdag 3 april en donderdag 5 april. Het assessment is gepland in week 15.

Wil je eerst graag aanvullende informatie? Neem dan even contact op met Paul Filott, Teamleider Financial Control, telefoonnummer 088-385 07 67 of bel met Hans Aussems, Senior P&O Specialist, telefoonnummer 088-385 01 92.

Solliciteren
E-mail  vacatures@wonenlimburg.nl
Meer info  www.wonenlimburg.nl