Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11871

Vacature: Parttime SEH Verpleegkundige in Opleiding voor Zuyderland Ziekenhuis in Sittard-Geleen

VACATURENR bv-11871 (05-03-2018)

SEH-VERPLEEGKUNDIGE IN OPLEIDING

Werkveld: Geestelijke gezondheidszorg
:Ziekenhuizen
:Verpleeg- en verzorgingshuizen
:Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 4; Verpleegkundige (4)
:Niveau 5-6; Verpleegkundige (5)
Dienstverband: Onbepaalde tijd (vast dienstverband)
Uren in de week: 24-32


De Spoedeisende Hulp afdeling is de poort tot het moderne Zuyderland Medisch Centrum en ontvangt jaarlijks 25.000 patiënten op locatie Sittard-Geleen en 35.000 patiënten op locatie Heerlen. Je werkt in een fraaie, inspirerende omgeving die jouw domein zal worden. Het gebouw op locatie Sittard-Geleen, nu 10 jaar in gebruik, en de nieuwe vleugel op locatie Heerlen, nu 2 jaar in gebruik, zijn voorzien van diverse slimme ICT-systemen die faciliterend werken voor zowel de patiënt als de professional. De SEH is op beide locaties gesitueerd naast de Huisartsenpost. In Zuyderland Medisch Centrum werk je nagenoeg papierloos. Het Elektronisch Patiënten Dossier en het Ziekenhuis Informatie Systeem zijn volledig digitaal en werkplek onafhankelijk te raadplegen.

Je participeert binnen een team van enthousiaste verpleegkundigen en medici op beide locaties.

OVER ZUYDERLAND
Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt en de grootste organisatie van Limburg (9500 medewerkers). Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee locaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega's bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Functieomschrijving
Als SEH-verpleegkundige wordt er veel van je gevraagd! Je draagt zorg voor de eerste opvang, observatie en de verpleegkundige behandeling van (trauma)patiënten en acuut zieke patiënten. Dit kan in complexiteit variëren van minder complex of intensief tot zeer complex intensief en zelfs levensbedreigend. Tevens bereid je spoedopnames voor en verzorg je een goede opvang van familie en begeleiders. Tenslotte participeer je in ontwikkelingen binnen de SEH o.a. op het gebied van kwaliteit. Kortom er wordt veel van je gevraagd, maar jij deinst hier niet voor terug!

Wij vragen
  • Een gediplomeerd verpleegkundige (verpleegkundige niveau 4,5 of 6).
  • Bereid om de vervolgopleiding tot Spoedeisende Hulp te volgen.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige.
  • Aantekening IC of CCU diploma is wenselijk.
  • Vervolgopleiding T.N.C.C. en/of E.N.P.C. of gelijkwaardig of bereid om deze te volgen.
  • Bij voorkeur ervaring in het aanleggen van gipsverbanden.
  • Hiernaast beschik je over het nodige incasseringsvermogen, weet je de handen uit de mouwen te steken en ben je een echte teamplayer.

Dienstverband
Een uitdagende en afwisselende functie voor onbepaalde tijd, voor minimaal 24 uur per week. Voor verpleegkundige in opleiding tot Spoedeisende Hulp bedraagt de arbeidsduur minimaal 28 uur en maximaal 32 uur per week.

Werktijden
Je bent inzetbaar in alle diensten, ook tijdens weekenden en feestdagen, waarover je uiteraard een onregelmatigheidstoeslag ontvangt.

Salaris
De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45-55, afhankelijk van vooropleiding en vervolgopleiding. Als SEH-verpleegkundige verdien je maximaal € 3.840,- per maand bij een 36-urige werkweek; aangevuld met een vakantiegeld- en aantrekkelijke eindejaarsuitkering.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Informatie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Joeri Gilissen, afdelingshoofd locatie Sittard-Geleen via telefoonnummer 06-11374628 en/of Lilian Poulsen, afdelingshoofd locatie Heerlen via telefoonnummer 06-20112069.

Meer informatie over deze vacature en over Zuyderland: www.zuyderland.nl.

Solliciteren
Organisatie Zuyderland (Atrium-Orbis)
Vacaturenummer 953753
Overig Uw belangstelling voor deze functie kunt u kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 05/03/2018
Sluitingsdatum 05/04/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.zuyderland.nl