Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11879

Vacature: Radiotherapeut-Oncoloog voor Maastro Clinic in Maastricht

VACATURENR bv-11879 (06-03-2018)

RADIOTHERAPEUT-ONCOLOOG

MAASTRO Clinic

Werkveld: Ziekenhuizen
Soort vacature: Niveau 7-8: Arts
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 27-45
Opleidingsniveau: WO | NLQF 7-8
:Academisch onderwijs | NLQF 8


MAASTRO CLINIC verzorgt de radiotherapie voor de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. MAASTRO bouwt aan het protonencentrum ZON-PTC (Zuid-Oost Nederland Protonen Centrum), waar naar verwachting eind 2018 de eerste patiënt bestraald zal worden.

Het centrale doel van MAASTRO CLINIC is “individualized radiotherapy”; door de toepassing van geavanceerde medische technieken en wetenschappelijk onderzoek wil MAASTRO CLINIC de behandeling van de patiënt steeds beter laten aansluiten op zijn klinische, biologische en genetische kenmerken.

MAASTRO CLINIC beschikt over geavanceerde apparatuur zoals 6 Varian TrueBeams met kV en MV imaging mogelijkheid, twee eigen CT’s en PET-CT en een uitgebreid brachytherapie programma.

MAASTRO CLINIC is: ‘verbindend met anderen, innovatief en ambitieus. Continu in ontwikkeling voor onze patiënt’. MAASTRO CLINIC heeft een moderne organisatiestructuur, die multidisciplinair teamwerken stimuleert.
De ligging van MAASTRO CLINIC is ideaal. Het Randwijck terrein met academisch ziekenhuis en universiteit vormt een perfecte setting voor excellente patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Tegelijkertijd ligt MAASTRO op fietsafstand van de oude binnenstad van Maastricht en de omliggende dorpen. Kiest u ervoor om wat verder weg te gaan wonen? De trein stopt praktisch voor onze deur!

Functieomschrijving
Uw werkzaamheden bestaan uit het poliklinisch behandelen van patiënten en het houden van spreekuren, zowel in Maastricht als op onze dependance in Venlo en op locatie in de regionale ziekenhuizen. U zult werken in het team voor brachytherapie, urologische en gynaecologische oncologie. Hierbij hoort het participeren in de brachytherapie behandelingen voor deze doelgebieden, o.a. LDR prostaat, HDR prostaat en gynaecologische brachytherapie. In de (klinische) research wordt samengewerkt met klinisch-fysische en fundamentele researchgroepen.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste radiotherapeut-oncoloog die ervaring heeft in de aandachtsgebieden urologie en gynaecologie of die bereid is zich in deze aandachtsgebieden te specialiseren. U neemt een actieve, stimulerende rol aan binnen het team en stelt zich collegiaal en tactvol op. Behalve met uw collega radiotherapeut-oncologen werkt u binnen uw team zowel op klinisch vlak als m.b.t. organisatorische thema’s intensief samen met laboranten, klinisch fysici en een physician assistant. U beseft dat voor elke moderne arts medisch leiderschap een kerncompetentie is en weet dit binnen een drempelloze organisatie als MAASTRO CLINIC toe te passen. Belangstelling voor klinisch onderzoek is een pré.

Dienstverband
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar.

Werktijden
In overleg te bepalen.

Salaris
Het salaris bedraagt ten minste € 6.506,- bruto per maand en maximaal € 11.707,- bruto per maand (op fulltime basis, salarispeil 1 juli 2017). Binnen de AMS is er een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime verlofregeling, een 8% vakantietoeslag en een uitstekende pensioenvoorziening.

Aanvullende informatie
Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Informatie
Nadere informatie wordt graag verstrekt door dr. J. Buijsen, medisch manager per e-mail:jeroen.buijsen@maastro.nl of prof. dr. L. Boersma, directeur patiëntenzorg, per e-mail: liesbeth.boersma@maastro.nl, of telefonisch via het centrale telefoonnummer+31-(0)88-4455666.

Solliciteren
Organisatie MAASTRO Clinic

Overig
Als deze functie u aanspreekt, kunt u voor 1 april 2018 solliciteren via het formulier op de website www.maastro.nl en uw sollicitatiebrief + curriculum vitae uploaden onder het tabje “werken bij maastro / vacatures”.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 06/03/2018
Sluitingsdatum 31/03/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.maastro.nl