Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11955

Vacature: (Parttime) Pscycholoog / GZ psycholoog voor Land van Horne in Weert

VACATURENR bv-11955 (05-04-2018)

Pscycholoog / GZ psycholoog

Stichting Land van Horne
Dienst Behandeling

Werkveld: Verpleeg- en verzorgingshuizen
: Thuiszorg
Soort vacature: Niveau 7-8| GZ Psycholoog
: Niveau 7-8| Psycholoog
Dienstverband: Bepaalde tijd (tijdelijk dienstverband)
Uren in de week: 28 uur gemiddeld per week
Opleidingsniveau: HBO+ | NLQF 7
: WO | NLQF 7-8


Niemand wil inleveren, afhankelijk zijn. Niet wanneer ons iets overkomt, maar ook niet als we ouder worden: we blijven het liefst alles zelf doen. Soms kan het niet anders en is er meer zorg nodig. Dan is het goed dat er professionele zorg is, waar het om mensen draait. Stichting Land van Horne vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, ook als er (tijdelijk) door een beperking, een ziekte of ongeluk de hulp van anderen nodig is.

Functieomschrijving
Je takenpakket is erg afwisselend en uitdagend. Je werkt met cliënten op de verschillende afdelingen geriatrische revalidatiezorg, somatiek en psychogeriatrie en zal tevens werken met cliënten met psychiatrische problematiek. Je verricht (neuro-)psychologisch onderzoek en biedt individuele behandeling/begeleiding aan cliënten en eventueel hun naasten. Je geeft advies en begeleiding aan verzorgende teams en levert een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering. Verder denk je mee in het steeds verder ontwikkelen van het beleid op bijvoorbeeld gedragsproblematiek, ethiek, scholing van medewerkers etc.

Wij vragen
Je bent afgestudeerd psycholoog, bij voorkeur met als afstudeerrichting neuropsychologie of gerontopsychologie. Uiteraard heb je affiniteit met het werken binnen de ouderenzorg en heb je hier ook al aantoonbare ervaring mee. Je kan goed samenwerken, bent enthousiast en gemotiveerd. Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een auto, zodat je alle locaties in de omgeving gemakkelijk kunt bereiken.

Dienstverband
Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor bepaalde tijd, voor 28 uur gemiddeld per week tot 1 april 2019, met uitzicht op een vast dienstverband.

Werktijden
in overleg.

Salaris
De functie is ingedeeld in functiegroep 60 voor basispsychologen en functiegroep 65 voor GZ-psychologen volgens het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Informatie
Mocht je meer informatie willen, dan kunnen Trudy Baselmans of Ingrid Rehmann (GZ-psychologen) je meer over de vacature vertellen. Ze zijn te bereiken op telefoonnummer 0900 333 55 55.

Past de functie bij jou en wil je solliciteren? Solliciteer dan via onze website

Solliciteren
Organisatie Land van Horne
Vacaturenummer 18.118
Contactpersoon naam Trudy Baselmans of Ingrid Rehman
Contactpersoon functie GZ-psychologen
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 05/04/2018
Sluitingsdatum 06/05/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.landvanhorne.nl