Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-11978

Vacature: Logistiek Medewerker voor Trespa International in Weert

VACATURENR bv-11978 (11-04-2018)

Trespa International BV is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding en interieuroppervlakken. Met bedrijfseigen technologieën streeft Trespa ernaar nieuwe hoge standaarden te realiseren in bouwen, persoonlijke levensstijl en de zorg voor de natuur.

Als groeiende organisatie zijn continue innovatie, internationalisering en decentralisatie de belangrijkste uitgangspunten voor ons beleid waarbij de eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van onze medewerkers voorop staat.

Voor onze afdeling Warehouse & Shipping zijn we op zoek naar een:

LOGISTIEK MEDEWERKER


De Logistiek Medewerker is kritisch, proactief, streeft naar kwaliteitsverbetering en beschikt over een goed analytisch vermogen om om te kunnen gaan met problemen die zich voordoen. Hij is tevens mede verantwoordelijk voor het resultaat hiervan op die dag. In geval van afwijkingen en/of storingen neemt hij/zij de lead met als doel het voorkomen dan wel opheffen hiervan conform geldende instructies en werkprocessen. De Logistiek Medewerker geeft input aan de Teamleader voor het maken van een detailplanning en werkverdeling voor het team en zorgt voor een goede ploegoverdracht.

U heeft een opleiding op minimaal WEB-3 niveau Logistiek. U bent in het bezit van een heftruckrijbewijs en VCA-VOL. U heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent transparant en kunt veiligheidsrisico’s hanteren. Een kritische maar sociaal toegankelijke opstelling in het team is zeer belangrijk. Wij verwachten dat u operationeel leidinggevende capaciteiten heeft.
De werkzaamheden worden uitgevoerd in een dagdienst.

Bent u de Logistiek Medewerker die wij zoeken?
Schrijf dan een korte motivatie waarom u denkt deze functie goed te kunnen uitoefenen en stuur deze met CV aan: Trespa International B.V., afdeling Human Resources ter attentie van Math Coppen (personeelsmanager), Wetering 20, 6002 SM Weert. U kunt ook per e-mail reageren: m.coppen@trespa.com.

Bezoek onze Website: www.trespa.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  m.coppen@trespa.com
Meer info  www.trespa.com