Vacature: www.brabantvac.nl/vacature-brabant/bv-12075

Vacature: Parttime Manager Zorgondersteuning voor PSW in Roermond

VACATURENR bv-12075 (15-05-2018)

MANAGER ZORGONDERSTEUNING

Werkveld:Gehandicaptenzorg
Soort vacature: Overige functies; Staf / Management
:Overige functies
Dienstverband :Intentie tot vast dienstverband
Uren in de week: 24 uur per week
Opleidingsniveau: WO | NLQF 7-8
:Academisch onderwijs | NLQF 8


Kun jij de kwaliteit van de zorg naar een hoger niveau tillen? Haal je het beste uit medewerkers naar boven? Werk je met passie voor het vak en blijf je graag op de hoogte van relevante ontwikkelingen? Dan hebben we een mooie uitdaging voor jou!

PSW biedt zorg en ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking bij wonen, dagbesteding, onderwijs, werk en vrije tijd. Dit gebeurt in of nabij huis, bij lokale bedrijven en vanuit eigen kleinschalige voorzieningen, midden in de samenleving. PSW bevordert dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats innemen in de samenleving en dat ze zoveel mogelijk zelf richting en inhoud geven aan hun eigen leven. PSW werkt vanuit een houding van respect voor eigenheid van cliënten. Iedereen telt mee is dan ook geen streven maar een uitgangspunt. "De cliënt centraal" is bij PSW niet alleen een papieren werkelijkheid!
Dagelijks zetten circa 1000 professionele medewerkers (635 fte) en 488 vrijwilligers zich in voor ruim 2000 cliënten. Het centraal bureau is gevestigd in Roermond.

Functieomschrijving
Kerntaak van de Manager Zorgondersteuning is leidinggeven aan een team van gedragskundigen, AVG arts(en) en mogelijk enkele therapeuten. Hij/zij ziet toe op een effectieve en efficiënte inzet van gedragskundigen bij cliënten van PSW; dit met betrekking tot observatie, diagnostiek en begeleidingsadvisering. Hierbij dient de advisering van de primaire zorg nauw afgestemd te zijn op de mogelijkheden die de bedrijfsvoering biedt. Een en ander in nauw overleg met de zorgmanagers en de bestuurder. De Manager Zorgondersteuning heeft een belangrijke adviserende taak naar bestuur en management ten aanzien van het kwaliteitsbeleid van de organisatie, voor zover dat gericht is op zorginhoudelijke thema's (o.a. begeleidingsplan, seksualiteit, communicatie etc.). Tevens initieert de Manager Zorgondersteuning ontwikkelingen die bijdragen tot een verbetering van de zorg en bijdragen tot de realisatie van de strategische doelen van PSW. De Manager Zorgondersteuning valt rechtstreeks onder de bestuurder.

Wij vragen
 • een voltooide relevante universitaire opleiding
 • bijdrage kunnen leveren aan het zorginhoudelijk beleid van PSW
 • capaciteit tot het geven van (beleidsmatig) advies, gevraagd en ongevraagd
 • een coachende stijl van leidinggeven, waarbij ‘eigenaarschap’ het uitgangspunt is
 • inzicht in beheersaspecten en administratieve zaken
 • inzicht in en visie op verdere ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg
 • ondernemend, stressbestendig, besluitvaardig en representatief

Dienstverband
In eerste instantie vindt aanstelling plaats voor één jaar. Er wordt gestreefd naar verlenging van het dienstverband voor onbepaalde tijd.

Werktijden Dagdienst

Salaris
Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring ingedeeld in functiegroep 65 van de CAO Gehandicaptenzorg (minimaal € 3.488,- en maximaal € 5.270, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Aanvullende informatie
Werken bij PSW betekent werken in een organisatie die mensen weet te verbinden en te laten groeien. Dit geldt voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn degenen die onze beloftes naar cliënten kunnen en moeten waarmaken. Wij geloven in het eigen kunnen van onze mensen en stimuleren persoonlijke groei. Daarnaast biedt PSW:
 • Een stabiele organisatie en een prettige werksfeer.
 • Een interessante baan in een sterk veranderende omgeving.
 • Ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en te innoveren.
 • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals fietsplan, fitnessregeling, extra verlofuren, ruime reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering.

Solliciteren
Organisatie PSW
Contactpersoon naam Marc van Ooijen
Contactpersoon functie bestuurder,e-mail: m.vanooijen@psw.nl, tel. 06 23 60 78 76
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum 15/05/2018
Sluitingsdatum 07/06/2018

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.psw.nl